Reference

Naše stranke vam priporočajo

Direktorica Otroškega vrtca Šmarje pri Jelšah
MARTA DROFENIK
"Po priporočilu prijateljice sem se odločila, da sprejmem svetovanje Leona Hostnika iz družbe TRI-PRO d.o.o. Odlična predstavitev mi je pomagala razumeti moje zavarovalne in naložbene potrebe. Priporočam Vam, da se odločite za svetovanje družbe TRI-PRO, kjer poskrbijo za vašo prihodnost z nasmehom."
Pevec v ansamblu NOVI SPOMINI
JOŽE MIKEC
"Za zavarovanje sem se odločil, ker mi zavarovanje pomeni varnost in naložbo; svoje želje sem spremenil v cilje. Veliko potujem, zato sem priključil nezgodno zavarovanje, ki krije nevarnosti v primeru nezgode."
NEVENKA GRIL
"V letu 2010 je Sanja Černenšek sklenila življenjsko zavarovanje meni in mojemu soprogu Ivanu. 25. septembra 2010 je mož umrl za srčno kapjo. Sanja Černenšek je naredila zapisnik in skupaj z zdravstveno dokumentacijo smo posredovali zapisnik na Zavarovalnico Triglav, ki je v skladu s pogodbo izplačala sredstva. Zahvaljujem se gospe Sanji za korektno svetovanje."
NADA DOBRINIĆ
"Odločila sem se za življenjsko zavarovanje pri vaši svetovalki Katji Pečjak, ki jo poznam že vrsto let. Vedela sem, da bom od nje dobila vse odgovore, ki sem jih želela vedeti o tem zavarovanju, ker je poštena, strokovna in zelo prijazna oseba."
Lidija Tominc
"S predstavitvijo življenjskega in nezgodnega zavarovanja smo bili zelo dobro in temeljito seznanjeni. Dobili smo tudi željeno informacijo o obstoječem zavarovanju. Z razlago smo bili zelo zadovoljni in prijetno presenečeni s strani gospe Saše."
Milena Zrinski
"Pohvala za Luko in Jureta - Dne 18. 2. 2014 sta me obiskala svetovalca iz zavarovalnice Triglav Svetovanje, Luka in Jure. Z njunim svetovanjem sem bila zelo zadovoljna, saj sta zelo pridna in simpatična fanta. Luka in Jure sta zelo strokovno podkovana in prepričljiva. Pri njunem delu jima želim še veliko uspehov in zadovoljnih strank."
Janez in Marjeta Šenveter
"Bili smo zelo zadovoljni, želiva si še takšnih korektnih odnosov."
Tatjana Počivavšek
"Že od 20.leta sem komitent vaše zavarovalnice. V vsem tem obdobju nisem imela z življenjskim zavarovanjem slabih izkušnj. Tokratna predstavitev je bila korektna, ga. Melita Šoln mi je predstavila vse prednosti zavarovanja. Ker mi je bila predstavitev všeč in ob dejstvu, da zavarovanje potrebujem, sem se odločila za sklenitev zavarovanja."