»Naš« izobraževalni dan

9. 5. 2019

V družbi Triglav Svetovanje se zavedamo, da je vlaganje v znanje ključnega pomena. Pomembno nam je, da svoje delo opravljamo na visokem nivoju, k čemer tudi nenehno stremimo in se v ta namen tudi izobražujemo. S tem razlogom smo na tokratni izobraževalni dan povabili vrhunskega predavatelja Dragišo Ristovskega iz D.R. GILBERT CENTAR GROUP. 

 

Dragiša je predavatelj,  ki to kar dela, dela z vso človečnostjo in strastjo, ki je neverjetno nalezljiva in poleg znanja, katerega mu ne manjka, saj je napisal kar 16 knjig o prodaji, telefonski komunikaciji in vodenju, preda posamezniku ogromno energije in zaupanja vase.

 

Mi pa smo, kot že mnogokrat do sedaj koristno investirali svoj čas, že pridobljeno znanje osvežili, slišali z drugega zornega kota in se marsičesa novega tudi naučili.

 

Dan, ki smo ga namenili vlaganju vase, se je končal v izjemnem vzdušju s kopico novih spoznanj, katera bomo z veseljem uporabili pri svojem delu. Vsekakor nekaj kar že vemo in bo naše vodilo tudi v prihodnosti pa je citat od Bruce Lee -ja »Learning in a constant process of discovery – a process without end.«