Zavarovanja

Avtomobilska zavarovanja

Odločite se za avtomobilsko zavarovanje, ki vam zagotavlja najboljša kritja, s katerimi boste najbolje zavarovali sebe, sopotnike in vozilo.

Nezgodna zavarovanja

So stvari, ki jih ne morete predvideti zato izberite ustrezno obliko nezgodnega zavarovanja.

Zavarovanje doma

Zavedamo se vrednosti vašega premoženja, zato vam ponujamo zavarovanje doma s kakovostnimi zavarovalnimi kritji za praktično vse nevarnosti, ki ogrožajo vaš dom in proti katerim se lahko zavarujete.

Zavarovanje odgovornosti

Če ste imetnik stanovanja, hiše, popotnik, kolesar ali amaterski športnik, se lahko za nevarnosti vsakodnevnega življenja zavarujete s sklenitvijo zavarovanja odgovornosti.

Zavarovanje koles in kolesarjev

Storitev Triglav kolesar je novost, ki smo jo razvili, ker si želimo, da je kolesarjenje povezano le s prijetnimi doživetji. Zavarovanje je namenjeno fizičnim osebam (posameznikom), lastnikom in uporabnikom koles, koles na električni in drug pogon s pedali, ki jih po zakonu ni treba registrirati.

Zavarovanje pohodnikov in planincev

Zavarovanje pohodnikov in planincev za brezskrbno pot v gore

Zavarovanje športnih aktivnosti

Za vse aktivne, športnike in rekreativce, smo pri Zavarovalnici Triglav razvili novo zavarovanje. Zavarovanje športnih aktivnosti je namenjeno fizičnim osebam - posameznikom.

Zavarovanja na potovanjih

Tudi pri skrbno načrtovanih potovanjih ali pa na kratkih izletih se vam v tujini lahko zgodi kaj nepredvidenega, nezgoda ali bolezen.

Zavarovanje posevkov in plodov

Poskrbite, da toče, pozebe, poplave, požari, viharji in druge nevšečnosti ne bodo ogrozili vašega prihodka zaradi uničenega ali zmanjšanega pridelka.

Zavarovanje živali

Hišni ljubljenčki in tudi druge živali imajo za lastnike neprecenljivo vrednost. Zavarujte jih za primer nezgode ali bolezni.

Življenjska zavarovanja

Odločite se lahko za življenjsko zavarovanje, ki vključuje le zavarovalno komponento ali za katero od oblik, ki predstavljajo donosno kombinacijo tako zavarovanja kot varčevanja obenem.

Zdravstvena zavarovanja

S sklenitvijo enega izmed zdravstvenih zavarovanj se lahko izognemo nepredvidenim stroškom in tako sebi in našim najbližjim zagotovimo dodatno socialno varnost.