Zakaj se zaposliti v družbi Triglav Svetovanje, d.o.o.?

»Dober glas seže v deveto vas.« pravi stari pregovor, v katerem se skriva pomembna modrost, ki jo lahko uporabimo kot metaforo kakovosti na področju dela in tudi zaposlovanja.

Ko smo z nečim zadovoljni, radi navdušenje in zadovoljstvo podelimo z drugimi ljudmi, še posebno tistimi, ki so nam blizu. Najboljša reklama za podjetje so zadovoljni, ustvarjalni, zavzeti in pripadni sodelavci, ki predstavljajo podjetje tudi takrat, ko niso v službi.  Da smo  na pravi poti nam kažejo odlični rezultati merjenja organizacijske klime.

Poslanstvo podjetja udejanjamo z ustvarjanjem spodbudnega delovnega okolja, ki temelji na dobrih medosebnih odnosih in sodelovanju. Skrbimo za redna neformalna druženja, ki krepijo našo povezanost in pozitivno naravnanost, sodelavce pa tudi povabimo k soustvarjanju strateških usmeritev družbe.

Poleg številnih ugodnosti, ki so jih naš sodelavci deležni, nenehno skrbimo za njihovo osebno in poslovna rast, kar je naš pomemben strateški cilj. Udejanjamo ga skozi kontinuirana interna in eksterna izobraževanja in delavnice,  bogato interno knjižnico, možnost e-izobraževanja, coachinge, …  Sodelavce vključujemo v načrtovanje lastnega razvoja preko rednih razvojnih pogovorov in moderiranih delavnic.

Ko se boste odločili, da postanete član našega tima, preverite razpisana prosta delovna mesta in stopite z nami v prihodnost z nasmehom.