Spomladansko srečanje zaposlenih v družbi Triglav Svetovanje

19. 3. 2019

V marčevskem vikendu smo se zaposleni v družbi Triglav Svetovanje, srečali na letnem druženju v sončnem Portorožu. Že pri jutranji kavi smo izkoristili čas za pogovor s sodelavci, ki jih ne srečujemo vsakodnevno.

Spomladansko srečanje je otvoril direktor družbe, Edvard Kranjčič. Ob pregledu uspešnega poslovanja iz preteklega leta nam je zaželel, da srečanje z bogatimi vsebinami kar najbolje izkoristimo.

 

Mag. Andreja Pelc, izvršna direktorica za osebna zavarovanja iz Zavarovalnice Triglav je predstavila novo strategijo Skupine Triglav, ki v ospredje postavlja stranko. Skupaj smo pregledali izhodišča vsebinsko izjemno bogate kampanje življenjskih zavarovanj, ki nam bodo v pomoč pri prodaji.

 

Kasneje je direktor prodaje Triglav Svetovanje, Leon Hostnik, predstavil izhodišča dela v letu 2019. Še posebej je poudaril, da je letošnje leto v znamenju priložnosti in rasti, tako osebne kot poslovne.

 

Smo družba, ki opazi in nagradi presežke. Tako smo tudi letos podelili nagrade sodelavcem, ki so v letu 2018 dosegli izjemne rezultate.

 

Sledilo je predavanje Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, ki je vključevalo uporabno vsebino s področja obravnave škodnih dogodkov pri dodatnih zdravstveni zavarovanjih.

 

Gorazd Belavič in Tomaž Pirc iz Triglav Skladov sta nam postregla s pregledom poslovanja finančnih trgov in smernicami na področju vzajemnih skladov, naš sodelavec Peter Kodermac pa je v kratkem prispevku opozoril, da moramo biti pozorni pri morebitnih spletnih prevarah in nam pokazal tudi nekaj konkretnih primerov, ki se jim je modro izogibati.

 

Po kosilu in kavi, ki smo jo spili ob pogledu na s soncem obsijano morsko obalo, smo se ob predstavitvi izvajanja prve pomoči s strani Sama Krmaca iz OZRK, kaj hitro ponovno segreli na delovno temperaturo.

 

Uradni del izobraževalnega dne smo zaključili z izzivi življenja, ki jih je za nas predstavila nasmejana in odlično razpoložena Saša Einsiedler.

 

Dan smo zaključili ob prijetnem druženju in zabavi, ki je trajala, kot navadno, dolgo v noč.

 

V prekratki noči za spanje smo sobotni dan začeli s predavanjem o motivaciji, ki je v prodaji ni nikoli odveč. Za nas je vsebino pripravil energični Dragiša Ristovski.

 

Po zaključku srečanja smo se opremljenimi s svežimi idejami odpravili novim dosežkom naproti. Verjamem, da je vsak izmed nas s seboj iz sončnega Portoroža vzel vsaj eno izhodišče, ki ga bo s pridom uporabil v vsakdanjem življenju.