Obvestilo za stranke (COVID-19)

11. 6. 2020

Vstop v poslovne prostore družbe in storitve na daljavo

 

Čeprav je epidemije konec in smo z veseljem ponovno odprli naše poslovne prostore, na prvem mestu ostaja zagotavljanje varnosti tako naših strank kot tudi naših zaposlenih. Vse stranke zato vljudno naprošamo, da še naprej sledijo ukrepom, ki veljajo ob vstopu v poslovne prostore družbe. Prav tako še vedno ostajamo na voljo tudi na daljavo.

 

1. Ukrepi ob vstopu v prostore družbe

Prosimo vas, da striktno upoštevate ukrepe za vstop v vse poslovne prostore družbe, saj v nasprotnem primeru vstop ne bo mogoč. Prav tako je pomembno, da spoštujete usmeritve osebja na vsaki posamezni lokaciji.

Usmeritve za vstop:

  • V prostore družbe lahko vstopajo samo zdrave osebe.
  • V prostore se vstopa posamično ob upoštevanju usmeritev zaposlenih na lokaciji.
  • Ob vstopu v prostor je obvezna uporaba zaščitne maske oziroma drugo obliko zaščite, ki prekrije nos in usta.
  • Pred vstopom je obvezno razkuževanje rok z ustrezno količino razkužila.
  • Ves čas prisotnosti na lokacijah družbe je potrebno upoštevati higieno kašlja in rok ter skrbeti za ustrezno medsebojno razdaljo (cca. 2 m).

 

2. Še vedno na voljo storitve na daljavo

Za uporabo naših storitev ali komunikacijo z družbo so vam še vedno na voljo elektronske in telekomunikacijske poti, saj imamo vzpostavljene rešitve za sklepanje zavarovanj tudi na daljavo (brez fizične prisotnosti obeh strani).

Na daljavo lahko sklenete veliko večino življenjskih in individualnih zdravstvenih zavarovanj. Pri sklepanju življenjskih zavarovanj je v določenih primerih potrebna video identifikacija.

 

Za informacije o sklepanju na daljavo in o zavarovanjih lahko pokličete svojega finančnega svetovalca ali mu pošljete e-sporočilo (ime.priimek@triglav-svetovanje.si). Vprašanja lahko posredujete tudi na e-naslov info@triglav-svetovanje.si ali pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 15 10 od 8.30 do 15.00 ure.

Za urejanje zavarovanj na daljavo lahko zavarovanci uporabite tudi digitalno poslovalnico zavarovalnice i.triglav.si.