(Za)varujmo svoje zdravje

Pravijo, da ima zdrav človek tisoč želja, bolan pa samo eno. Rek, ki še kako drži. Drži pa tudi to, da se tega običajno zavedamo prepozno.

Da nikoli ne bi bilo prepozno in da boste za svoje zdravje poskrbeli pravočasno in ustrezno, vam Triglav, Zdravstvena zavarovalnica omogoča celovito in kvalitetno zdravstveno obravnavo.

Obravnavo, ki si jo zasluži vsak posameznik, pa vendarle v javnem zdravstvu ne dobi vedno pravočasno. Običajno, ko se pojavijo zdravstvene težave, se obrnemo na osebnega zdravnika, ki napiše napotnico za specialistični pregled. Potem pa se pacient vrže v boj za čimprejšnjo obravnavo in velikokrat naleti na hladen tuš, ko ugotovi, da bo prišel na vrsto čez mesece čakanja. Vsi pa vemo, da ko gre za nekaj tako pomembnega, kot je zdravje, je lahko vsak dan pomemben, zamujeni dnevi pa lahko puščajo trajne ali celo nepopravljive posledice.


Kaj priporočamo?

Ker želimo svetovati v skladu z aktualnimi potrebami, svetujemo zavarovanje, ki omogoča dostop do specialistične obravnave in diagnostike v najkrajšem možnem času.

Izbirate lahko med dvema varintama – Specialisti ali Specialisti+, ki omogočajo:

  • Dostop do specialista brez čakalnih dob.
  • Pravočasno do zahtevne diagnostike.
  • Brez doplačil za zdravila na beli recept.
  • Enodnevni posegi *.
  • Ambulantna rehabilitacija, kamor spadajo tudi fizioterapije *.

*Kritje je del paketa Specialisti+

Skozi celoten potek pregledov in preiskav vas spremlja in ureja termine pri izvajalcih asistenčni center, Zdravstvena točka. Tukaj se srečate s prijaznim in strokovnim osebjem medicinske izobrazbe. Vse, kar naredite, je, da jih pokličete na 080 26 64 in poveste svoje želje.


Kako to deluje v praksi?

Stranka je imela bolečine v želodcu. Po obisku osebnega zdravnika, ki ji je predpisal obravnavo pri gastroenterologu in izdal napotnico, je stranka poklicala na Zdravstveno točko, kjer so ji uredili termin v 7-ih dneh. Na specialističnem pregledu je zdravnik opravili laboratorijske preiskave, gastroskopijo, ter predpisal zdravila na beli recept in kontrolni pregled čez dva meseca. Stranki so predpisana zdravila pomagala in brez bolečin je zaživela naprej. Zavarovanje Specialisti pa je obdržala tudi v prihodnje in ga bo koristila tudi za kakšno drugo zdravstveno storitev, če jo bo potrebovala.


Vas zanima več?

Za več informacij se prijavite na individualen posvet z našim strokovnjakom, kjer vam bomo svetovali v skladu z vašo trenutno situacijo in potrebami…


O avtorici Barbari Vozelj

Barbara je del družbe Triglav Svetovanje že 15 let. Je nepogrešljiva strokovna vodja, ki skrbi predvsem za področje Štajerske, ter s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami bogato prispeva k razvoju v oddelku Zaposlovanje in razvoj sodelavcev.
Več let zaporedoma je bila predlagana za naj sodelavko na svojem področju.