Družba Triglav Svetovanje praznovala 20 let

2. 10. 2017

V septembru smo praznovali 20 let delovanja družbe Triglav Svetovanje. Slavnostni dogodek se je odvil v prijetnem vzdušju in prazničnem ambientu Paviljona Jurček na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

 

Moderator Tilen Artač se je spretno prelevil v različne vloge, od znanih tv voditeljev do pevcev in prijetno povezoval večerno dogajanje..

 

Kulturno umetniški program je bil glasbeno in plesno obarvan. Čudovite glasbene točke so nam pričarali flavtistka Dorotea Senica, Lazaro Amedo Hierrezuella in glasbena skupina Pikaja. Vzdušje so dodatno popestrili mladi plesalci, ki so nas popeljali od klasičnega baleta, preko plesne joge do modernega baleta.

 

Pozdravni nagovor je imel predsednik uprave Zavarovalnice Triglav, d.d., g. Andrej Slapar, ki nam je dal dodatno priznanje in pohvalo za prodajo osebnih zavarovanj. Poudaril je zadovoljstvo ob dogodku in nam čestital za prispevek v Skupini Triglav.

 

 

Direktor družbe Triglav Svetovanje Edvard Kranjčič je v svojem govoru povedal, da ga veseli, ko prinašamo nasmeh v življenje naših strank, sodelavcev in lastnika. Povedal je, da je družba Triglav Svetovanje dobro postavljen poslovni model znotraj Skupine Triglav, kar ji omogoča uspešnost na trgu in daje trdnost poslovanja. Konec leta 2017 je nastala prva hčerinska družba v Bosni, sledila je poslovalnica v Zagrebu in Beogradu. Zahvalil se je vsem gostom in sodelavcem, ki gradimo skupno zgodbo.

 

Posebni gost je bil deskar Žan Košir, eden izmed najboljših deskarjev v alpskih disciplinah na snegu. Omenil je, da je čisto navaden fant, ki mu je Zavarovalnica Triglav kot njegov sponzor, omogočila, da živi svoje športne sanje. Poudari, da mu je veliko pomenilo zaupanje sponzorja tudi v obdobju, ko mu ni šlo najbolje. Zato tudi so, zavarovalnice.

 

Srčnost je naša družba pokazala ob predaji donacije Zavodu Vid iz Kranja. S tem smo zaključili tudi naše skupno popotovanje po prodajni akciji družbe Triglav Svetovanje Živi polno, kjer so, kot je povedala ga. Ariana Suhadolnik, direktorica prodaje , pokrovitelji nagrad prispevali svoja doživetja v paketih energija, sprostitev in romantika. Želeli smo, da stranke, partnerji in sodelavci razmislijo o enkratnosti življenja in zdravja ter ob tem pomislijo tudi na tiste, ki ne morejo živeti v polnosti.

 

Ga. Mojca Oštir, direktorica Zavoda VID, je poudarila, da takšno dejanje tudi za njih pomeni priznanje njihovemu delu in krepi upanje v boljši svet. Že od leta 1994 namreč pomagajo otrokom. Z Zbranimi sredstvi omogočajo, da obrnejo svet na bolje. Porabili jih bodo za nakup komunikacijskih pripomočkov za slabovidne otroke.

 

 

Po zaključku programa so za nas poskrbeli iz Kaval Cateringa . Dogodek se je prelevil v prijetno večerno druženje, klepetanje, sklepanje novih in obnavljanje starih poznanstev in potepanje po spominih družbe Triglav Svetovanje...