Podelite svoj glas za spletne prvake

24. 6. 2014

Zavarovalnica Triglav letos ponovno sodeluje v tekmovanju za nagrado WEBSI – Spletni prvaki 2014, za katero se poteguje šest naših spletnih projektov. Tekmovanje je namenjeno predstavitvi najboljših spletnih in mobilnih rešitev v Sloveniji ter podjetij in posameznikov, ki na tem področju izstopajo.


Izmed 79 prijavljenih projektov bo posebna poslovna in strokovna žirija, ki jo sestavljajo strokovnjaki s področja spletnega nastopa, marketinga, digitalnega komuniciranja in odnosov z javnostmi, izbrala zmagovalce v dvanajstih razpisanih kategorijah. Dodatno bodo podeljene nagrade za najboljšo uporabniško izkušnjo, najboljše uredništvo, najboljše oblikovanje ter za digitalno agencijo leta.

Oddajte svoj glas

Svoj glas lahko enemu ali več prijavljenim projektom podelite tudi vi in se tako uvrstite v nagradno žrebanje. Na podlagi glasovanja javnosti bo namreč dodatno podeljena še posebna nagrada zmagovalcu po izboru ljudstva. Svoj glas lahko enemu ali več prijavljenim projektom odda vsak uporabnik interneta, ki se z glasovanjem uvrsti tudi v nagradno žrebanje. Javno glasovanje bo potekalo do 14. junija 2014.
Za projekte Zavarovalnice Triglav lahko glasujete s klikom na spodnje povezave, pri čemer se morate prijaviti s svojim zasebnim e-mail naslovom: