7 dobrih: uporabni nasveti in imenitne nagrade že čakajo na vas

19. 10. 2016

Tako kot se slovenski nordijski športniki pripravljajo na novo zimsko sezono, se pripravljamo tudi mi - na prihodnost. V novi akciji združujemo nasvete iz prve roke, s katerimi se lahko primerno pripravite na življenjske dogodke, hkrati pa vam ponujamo še super nagrade!

Imate primerno življenjsko zavarovanje? Ste o njem že razmislili in ocenili, kako ste pripravljeni vi in vaši najbližji? Vemo, da tovrstne teme niso najprijetnejše, a hkrati moramo poudariti tudi njihov pomen. Da bo lažje, je tu nova akcija, s katero vam Triglav Svetovanje v duhu našega imena ponuja primerne, posebej vam namenjene nasvete. Brezplačno vam izdelamo analizo vaše pripravljenosti na življenjske dogodke v 7 korakih: oceno pripravljenosti na prihodnost, mogočih dogodkov, oseb, ki jim lahko zagotovite varnost, primernih ukrepov, stroškov, višine izplačil in predlog nadaljnjih korakov. Na prihodnost boste pripravljeni še bolje.

 

Svetujemo na podlagi naših izkušenj in konkretnih situacij ter vam pomagamo pri sprejemanju pravih odločitev. Hkrati pa vam ponujamo možnost, da osvojite novi iPhone 7, VIP vstopnice za skoke v Planici 2017 in še več kot 40 drugih nagrad.

 

Akcija že poteka, ne odlašajte in se nam pridružite. Oglejte si posebno stran, ki smo jo pripravili za akcijo: http://triglav-svetovanje.si/sl/7-dobrih